Přihlášení uživatele
Čtvrtek 25.04.2024 . Svátek má Marek, Ervín, a Ervína.
Zábava Encyklopedie Hry
CyberServer » Zábava » Vtipy » Počítačové vtipy » DOS Airlines: Všichni roztláčejí letadlo dokud nevzlétne Potom všichni naskočí, nechají

DOS Airlines: Všichni roztláčejí letadlo dokud nevzlétne Potom všichni naskočí, nechají

DOS Airlines:
Všichni roztláčejí letadlo dokud nevzlétne. Potom všichni naskočí, nechají letadlo spadnout. Potom znovu všichni roztláčejí, naskočí, ...

DOS & QEMM Airlines:
Přesně to samé, jen víc místa na nohy při roztláčení.

Mac Airlines:
Všichni stewardi, letušky, piloti, nosiči zavazadel, prodavači lístků vypadají stejně, pohybují se stejně a říkají to samé, když se ptáte na detaily, dostanete vždy tu samou odpověď:
"To nepotřebujete vědět, ani to vlastně nechcete vědět, a všechno vlastně běží v pořádku."
Takže byste vlastně měli radši být zticha.

Windows Airlines:
Letištní hala je pěkná, pestrá, stewardi a letušky milí. Bez problémů se dostanete na palubu, start je bezchybný. Najednou se však letadlo bez jakéhokoliv varování zřítí.

OS/2 Airlines:
Abyste se dostali na palubu, musíte si lístek dát 10-krát orazítkovat a stát v 10-ti různých frontách. Navíc si ještě vyplníte formulář, ve kterém musíte uvést, kde chcete sedět a zda vaše sedadlo má vypadat jako v lodi, letadle, vlaku či autobuse. A když se vám už podaří se dostat na palubu a když se skutečně letadlo odlepí od země, máte překrásný let... - ledaže by výškovky nebo směrovky přimrzly. V tom případě máte stále dost času, abyste se připravili na pád.

UNIX Airlines:
Každý si donese s sebou kousíček letadla na letiště. Všichni jdou na startovací dráhu a skládají letadlo kousek po kousku. Přitom se stále diskutuje, jaký typ letadla se právě staví.

NT Airlines:
Všichni přijdou na startovací dráhu, zborově řeknou heslo a vytvoří se obrysy letadla. Potom se všichni posadí na zem a vydávají zvuky, jako kdyby opravdu letěli.